ReferMedia groeit 58% in 2014

DEN HAAG – Over het jaar 2014 heeft ReferMedia een omzettoename van 58% gerealiseerd ten opzichtte van het jaar 2013. Het grootste deel van deze toename is te danken aan de forse groei van de vergelijkingswebsite BackupVergelijker.nl. Deze is vanaf halverwege 2013 flink gaan uitbreiden en heeft dit in 2014 verder zien toenemen. De algehele grotere bekendheid van cloud backup diensten onder Nederlandse consumenten heeft hierin een grote rol gespeeld.

Ook webhosting vergelijker HostingVergelijken.eu is in 2014 verder gegroeid. Dit komt met name door de ontwikkeling van de eigen vergelijkingspagina’s voor specifieke webhosting diensten zoals wordpress, drupal, joomla, magento, VPS en webshop. Klanten zoeken naar meer specifieke hosting vormen en vinden bij ons de benodigde informatie voor het maken van een keuze.