39% Groei in 2015

DEN HAAG – De omzet van ReferMedia is over het kalenderjaar 2015 met 39% gestegen ten opzichte van het vorige jaar. De groei is te danken aan zowel BackupVergelijker.nl als HostingVergelijken.eu. Voor beide websites is een groei qua bezoekersaantallen en qua omzet te zien.

In 2016 zijn alweer twee nieuwe projecten live gegaan die een gat in de huidige cloud markt vullen. Dit zijn CloudZakelijk.nl en CompareOnlineStorage.com.

CloudZakelijk.nl is een Nederlands systeem om snel en gemakkelijk 3 passende offertes voor uw volledig zakelijke cloud benodigdheden aan te vragen. U vult het formulier in en CloudZakelijk zorgt binnen 48 uur voor 3 offertes op maat van gerenommeerde Nederlandse cloud bedrijven.

CompareOnlineStorage.com is een Engelstalige vergelijkingswebsite waar 100% onafhankelijk online opslag kan worden vergeleken. Aangezien we in de markt zagen dat andere vergelijking websites vanwege commerciële motieven erg slechte informatie gaven leek het ons een interessant project dit eens volledig transparant en onafhankelijk aan te pakken. Het verdienmodel is secundair en zal op lange termijn worden ontwikkeld.

Deze nieuwe toevoegingen zorgen in combinatie met de huidige merken ervoor dat we ook de komende jaren dé Cloud Publisher van Nederland zullen zijn.