Beste Virusscanners

LELYSTAD – Eind 2016 hebben wij de nieuwe vergelijkingswebsite www.bestevirusscanners.nl gelanceerd. Deze nieuwe vergelijkingswebsite van ReferMedia B.V. helpt consumenten en bedrijven bij de keuze van de meest geschikte virusscanner. Met de opkomst van malware en ransomware is er een groeiende vraag naar antivirus software en de het is duidelijk dat deze vergelijker hier passende ondersteuning biedt.

Het mooie aan de virusscanner software is dat deze erg goed kunnen worden vergeleken. Er zijn zelfs onafhankelijke instituten zoals AV comparatives die maandelijks testen welke software de virussen en bedreigingen tegenhoudt. Onze vergelijkingswebsite maakt dan ook dankbaar gebruik van deze publieke informatie en geeft gebruikers zo gemakkelijk goed inzicht in de verschillen.

Meer informatie: www.bestevirusscanners.nl