Webhosters Re-launch

Het 15 jaar oude Webhosters.nl is onder beheer van ReferMedia volledig vernieuwd. Aan de voorkant is er een fris design met vernieuwde zoek- en filter functionaliteit toegevoegd terwijl aan de achterkant het beheer systeem is verbeterd. De website die ruim 20.000 reviews van webhosting gebruikers in de database heeft staan helpt bij de keuze voor passende webhosting.

Webhosters.nl…

… vergelijkt ruim 600 hosting bedrijven
… bestaat sinds 2000
… plaatst regelmatig achtergrond artikelen relevant voor website eigenaren
… heeft over de jaren meer dan 20 duizend reviews van gebruikers ontvangen
… biedt unieke vergelijk- en zoekfunctionaliteiten

Webhosters heeft als doel het inzichtelijk en transparant maken van webhosting diensten voor de gebruikers. Er is dan ook voor gekozen om hosting bedrijven gratis toegang te geven tot het platform. Vervolgens kunnen betalende klanten gebruik maken van meer opties.

Oud:

Nieuw:

Design en Bouw

Het volledige ontwerp en de bouw van Webhosters.nl is uitgevoerd door New Fountain in Haarlem. Gelet op de reeds bestaande ervaring die dit bedrijf heeft met vergelijkingswebsites op basis van WordPress was dit een logische keuze, daarbij hebben ze een goede reputatie. In totaal heeft het proces ongeveer 5 maanden geduurd.

 

Website: Webhosters.nl