Virusscanners Vergelijken: Makkelijk en Snel!

De markt van virusscanners is erg interessant voor een bedrijf als dat van ons. Er zijn namelijk ongeveer 10 goede aanbieders van antivirus software wereldwijd en terwijl deze allemaal redelijk goed zijn kun je toch interessante belangrijke verschillen ontdekken.

Bij het vergelijken van virusscanner gaat het veel gebruikers om twee zaken. Ten eerste welke virusscanner werkt het beste, welke houdt alle malware dreigingen tegen, blokkeert hackers en filtert spam. Ten tweede wil je natuurlijk niet teveel betalen, de prijs is dus ook een erg belangrijke factor.

Met de vernieuwde website BesteVirusscanners.nl wordt virusscanners vergelijken een stuk makkelijker en inzichtelijker. Achter de schermen bevindt zich een database die de testresultaten van onafhankelijke bureau’s gebruikt en samen met de prijs inclusief korting een score geeft aan de 10 grootste virusscanners wereldwijd. Deze staan overzichtelijk in een ranking.

Tegelijkertijd kan in de vergelijker worden gefilterd wanneer iemand wil zoeken op een antivirus programma dat ook extra functionaliteiten biedt zoals VPN of Oudercontrole, twee veel voorkomende populaire functies.

De Website:

  • De website is gebouwd op basis van WordPress
  • Het gebruikte WordPress template is Divi
  • De belangrijkste plugins zijn: WP Rocket, Yoast, FacetWP
  • Toegevoegde dienst is: Livechat